aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Απρόοπτο με Πεϊμπέρν στην προπόνηση, ανέβασε ταχύτητα ο Πίττας

Απόλλων: Απρόοπτο με Πεϊμπέρν στην προπόνηση, ανέβασε ταχύτητα ο Πίττας

Ευχάριστα, μα και δυστάρεστα νέα για τον Νταβίδ Καταλά προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο με ακόμη μεγαλύτερες εντάσεις ακολούθησαν οι Νικολά Ντιγκινί και Μπακαλί Νταμπό, ενώ ο Πίττας ανέβασε ταχύτητα αν και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Πάφο κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ματιέ Πεϊμπέρν, ο οποίος δέχθηκε κτύπημα σε μία διεκδίκηση της μπάλας.

Η ενημέρωση του Απόλλωνα

«Με προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (29/09) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του επικείμενου ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφο στο Τσίρειο Στάδιο.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν από το απόγευμα της Τετάρτης (28/09) και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Χάμπος Κυριάκου, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Ποντικός και Ίντο Σάχαρ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα με έμφαση στην τακτική και στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο με ακόμη μεγαλύτερες εντάσεις ακολούθησαν οι Νικολά Ντιγκινί και Μπακαλί Νταμπό.

Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Χαϊτάμ Αλεσάμι, Ερβίν Ογκέντα και Ανδρέας Παναγιώτου, ενώ ο Ιωάννης Πίττας ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος με την κατάστασή του να παρακολουθείται στενά καθημερινά ωστόσο η συμμετοχή του στην αποστολή για τον επερχόμενο αγώνα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ματιέ Πεϊμπέρν, ο οποίος δέχθηκε κτύπημα σε μία διεκδίκηση της μπάλας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ