aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Απρόοπτο με Κατελάρη, δεν συντρέχει λόγος ανακατέματος της τράπουλας

Απόλλων: Απρόοπτο με Κατελάρη, δεν συντρέχει λόγος ανακατέματος της τράπουλας

Για μία «ολόφρεσκη» ομάδα όπως είναι ο Απόλλων εννοείται πως το άλφα και το ωμέγα είναι η ομοιογένεια. Ως εκ τούτου, λοιπόν, από τη στιγμή που το σύνολο… ρόλαρε αγωνιστικά και προσπερνά το ένα εμπόδιο μετά το άλλο με απόλυτη επιτυχία, διατηρώντας το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών, δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανακατέματος της τράπουλας από τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Ο Γερμανός κόουτς, που άρχισε να βάζει τη σφραγίδα του, προσανατολίζεται να μην προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε άλλη μία αναμέτρηση. Θα δώσει φανέλα βασικού στο σημερινό (1/10, 20:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, δηλαδή σε αυτούς που είχε εμπιστευτεί τόσο στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΛ όσο και στο αμέσως προηγούμενο με τον ΑΠΟΕΛ με μία εξαίρεση.

Ο Φάνος Κατελάρης αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και γι’ αυτό δεν βρίσκεται στην κλήση του Νίκου Κωστένογλου για τα παιχνίδια με Κροατία και Μάλτα. Με βάση τις ενδείξεις των τελευταίων ημερών, λοιπόν, ο Δημήτρης Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ουέλιγκτον και Βαλεντίν Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα οι Ανδρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης), Αμίν Χαμάς. Από εκεί και πέρα, ο Ισραέλ Κολ θα κινείται στην καρδιά της μεσαίας γραμμής, λίγο πιο μπροστά του θα βρίσκεται ο Μπασέλ Ζράντι, στις πτέρυγες οι Ιωάννης Πίττας, Ίλιαν Ίλιεφ και στην κορυφή της επίθεσης οι Μπακαλί Νταμπό, Ραντζέλο Γιάνγκα.

Στα προηγούμενα ματς, είδαμε την τελευταία πεντάδα παικτών να αλλάζει θέσεις και ρόλους, κάτι που βεβαίως εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το πλάνο του Γερμανού προπονητή. Για παράδειγμα ο Ίλιεφ έπαιξε και στον άξονα, ο Νταμπό είχε μεταφερθεί στα άκρα και ο Πίττας από το αριστερό «φτερό» της επίθεσης είχε μετακομίσει στο δεξιό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ