aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αποφασισμένος ο Κίρζης

Απόλλων: Αποφασισμένος ο Κίρζης

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να δώσει την προσδοκώμενη αγωνιστική λάμψη στον Απόλλωνα εμφανίζεται ο Νίκος Κίρζης. Ο πρόεδρος της λεμεσιανής ομάδας προφανώς δεν ζει σε άλλον πλανήτη. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τι γίνεται στο προπονητικό κέντρο, το πώς εξελίσσεται αγωνιστικά το σύνολο και ποιες ανάγκες προκύπτουν στο σκέλος των μετεγγραφών. Εξάλλου, η εικόνα στα δύο επίσημα ματς και στα φιλικά 90λεπτα δεν ήταν η προσδοκώμενη.

Ο Νίκος Κίρζης, λοιπόν, έχει περάσει το μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα και πολύ περισσότερο στον προπονητή πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στο τελευταίο σκέλος της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου για την ισχυροποίηση της ομάδας. Εκεί που χρειάζεται, θα βάλει και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η ανακοίνωση της προσθήκης του έμπειρου Χαϊτάμ Αλεσάμι, ενός ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές παραστάσεις σε προηγμένα πρωταθλήματα, φανερώνει πάρα πολλά. Καλύφθηκε το κενό του Ντόναλντ Γκεριέ με τον καλύτερο (θεωρητικά επί της παρούσης) τρόπο, βάζοντας πλώρη για τους επόμενους. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα έχει ενώπιόν του τις τελικές εισηγήσεις και κινεί τα νήματα ώστε να έλθει σε συμφωνία με αυτούς που αποτελούν προμετωπίδα των επιλογών του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, οι κυανόλευκοι το παλεύουν για την απόκτηση δύο αμυντικών και ενός επιθετικού, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται επιπλέον κίνηση που θα ξαφνιάσει πολλούς.

Βλέπετε, όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, είναι πολύ πιο πιθανό να προκύψουν άκρως δελεαστικές περιπτώσεις παικτών που να αξίζει τον κόπο να αποκτηθούν. Από τη στιγμή που υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με τους «λεγεωνάριους» στο ρόστερ, στο παρόν στάδιο «τρέχουν» στον Απόλλωνα για να κλείσουν τις άμεσες «τρύπες» και στη συνέχεια βλέπουν.

Ο Γερμανός προπονητής, σύντομα θα έχει όλα τα απαιτούμενα «εργαλεία» στη διάθεσή του και στο κενό που μεσολαβεί μεταξύ της πρώτης και δεύτερης αγωνιστικής, θα έχει να πράξει πάρα πολλά προκειμένου ο Απόλλων να έχει την αγωνιστική παρουσία που θα συμβαδίζει με τις υψηλές προσδοκίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ