aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αποφασισμένος να «κόψει τον βήχα» σε Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ

Απόλλων: Αποφασισμένος να «κόψει τον βήχα» σε Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ

Μετά το στραβοπάτημα με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο (2-2), την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, υπάρχει αρκούντως ικανοποιητικός διάστημα για τον Απόλλωνα για να ηρεμίσει, να ξεκουραστεί, να ξεκαθαρίσει το ιατρικό δελτίο και να προετοιμαστεί για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Θα την υποδεχτεί στο Τσίρειο για την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης και το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία.

Οι πρωτοπόροι θα φιλοξενήσουν τους δεύτερους, οι οποίοι θα πάνε στη Λεμεσό με την ψυχολογία στα ύψη από το αήττητο σερί 13 παιχνιδιών και κυρίως από το 2-0 στην έδρα του ΑΠΟΕΛ. Με ενδεχόμενη ήττα του Απόλλωνα λοιπόν, γίνεται κατανοητό πως όχι μόνο θα μειωθεί η διαφορά στους πέντε βαθμούς, θα αποκτήσει και τεράστια δυναμική τίτλου η «Μεγάλη Κυρία».

Αν μάλιστα νικήσουν και οι γαλαζοκίτρινοι την Ομόνοια και η ΑΕΚ επιστρέψεις στις επιτυχίες κόντρες στην ΑΕΚ, αμφότεροι θα πλησιάσουν την κορυφή στους έξι βαθμούς. Σε αυτό το ενδεχόμενο, θα διατηρούν μεν πλεονέκτημα οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, θα χαθεί δε η απόσταση ασφαλείας και γιγαντωθεί η πεποίθηση των διωκτών της ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να κυνηγήσουν τον τίτλο.

Επομένως, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι ποδοσφαιριστές του έχουν κάθε λόγο να θέλουν με πάθος το τρίποντο στην 22η αγωνιστική. Σε αυτή την περίπτωση θα στείλουν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως το «Χ» με την ΠΑΕΕΚ ήταν απλώς κακή παρένθεση και παραλλήλως, θα «κόψουν» τον βήχα σε Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ