aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αποχωρεί και φέρνει χρήμα ο Σελίμοβιτς

Απόλλων: Αποχωρεί και φέρνει χρήμα ο Σελίμοβιτς

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σελίμοβιτς από τον Απόλλωνα, καθώς ο ΟΦΗ τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, ο 23χρονος αμυντικός θα ταξιδέψει εντός των επόμενων ημερών για την Κρήτη όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα. Μάλιστα, οι κυανόλευκοι θα πάρουν και ένα συγκεκριμένο ποσό ώστε να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα έκλεισε άλλο ένα κεφάλαιο, ενώ αυτό του Ενσούε παραμένει ανοικτό, αφού οι ενδείξεις κάνουν λόγο για αποχώρηση του Ισπανού πολυθεσίτη, χωρίς όμως να έχει βρεθεί η… φόρμουλα για το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Για το γεγονός πως ο Απόλλωνας είχε βάλει πωλητήριο στον Σέρβο αμυντικό με καταγωγή από το Λουξεμβούργο, η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, είχε ενημερώσει στις 2 Ιουνίου (διαβάστε εδώ).

Ο ποδοσφαιριστής μετεγγράφηκε στον Απόλλωνα τον Ιανουάριο του 2019. Ούτε στο δεύτερο μισό της εν λόγω σεζόν, ούτε και πέρσι καταλάμβανε θέση στον κατάλογο Α’, κάτι που θα γινόταν όμως στη νέα αγωνιστική περίοδο εάν συνέχιζε. Γεγονός πως προφανώς προσμέτρησαν στην ομάδα της Λεμεσού, πριν ανάψουν το πράσινο φως στον Σελίμοβιτς για να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του.

Ο Σέρβος αμυντικός, με αυτά και με αυτά, θα αποτελέσει τον έκτο ποδοσφαιριστή που κατά τα τελευταία χρόνια πωλεί ο Απόλλων. Προηγήθηκαν οι Ντιλάν Ουεντραογκό, Ματίγια Σπόλιαριτς, Ανδρέας Καρώ, Άντον Μάγκλιτσα και Εμίλιο Σελάγια. Δείγμα και της δουλειάς που γίνεται αφενός στα τμήματα υποδομής και αφετέρου στις επιλογές των παικτών που ντύνονται στα χρώματα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ