aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Από τον πάγκο έρχομαι και στην κορφή σε πάω

Απόλλων: Από τον πάγκο έρχομαι και στην κορφή σε πάω

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το βάθος και πρωτίστως η ποιότητα στο ρόστερ αποτελούν σημαντικά στοιχεία για οποιαδήποτε ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Ο Απόλλων και μεγάλη «γκάμα» επιλογών διαθέτει, και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κάτι που έλαμψε και στο βαρυσήμαντο πρόσφατο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Τσάρλισον Μπένσοπ ήρθε από τον πάγκο και αποτέλεσε τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής. Ήταν ο ήρωας για την ομάδα της Λεμεσού αφού το δικό του τέρμα εξαργυρώθηκε με τους τρεις βαθμούς, δίνοντας αυτομάτως τη δυνατότητα στους κυανόλευκους να πλησιάσουν στον ένα μόλις βαθμό την κορυφή. Διαφορετικά θα ήταν τα βαθμολογικά δεδομένα χωρίς το γκολ του δυναμικού στράικερ και διαφορετικά είναι τώρα.

Αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή του Γιάννη Πετράκη, σκορπώντας χαμόγελα στον κόσμο του Απόλλωνα. Η ομάδα διατηρήθηκε στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, δίνοντας συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Μπένσοπ ήρθε στον Απόλλωνα τον Ιανουάριο του 2020 και από τα πρώτα παιχνίδια απέδειξε πως πρόκειται για παίκτη που ξέρει να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Κατά τους πρώτους μήνες κατάφερε να φτάσει τα 3 τέρματα στο πρωτάθλημα ενώ στη φετινή σεζόν, ερχόμενος στα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο, σκόραρε 7 φορές. Επίδοση που είναι η καλύτερή του από την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Την προηγούμενη χρονιά στη Β΄ Κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Φορτούνα είχε πετύχει 15 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ