aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Από το καλό στο καλύτερο ο Ντιγκινί!

Απόλλων: Από το καλό στο καλύτερο ο Ντιγκινί!

Δεν αντιλέγει κανείς πως ο σοβαρός τραυματισμός του Νικολά Ντιγκινί επηρέασε εν πολλοίς την απόδοση του Απόλλωνα στην τελική ευθεία του περσινού πρωταθλήματος, κατά την οποία κρίθηκε η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Γάλλος επιθετικός είχε παραβιάσει 17 φορές την αντίπαλη εστία, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του Α΄ Ομίλου, κάτι που αυτομάτως αντικατόπτριζε τη σημαντικότητά του στο κυανόλευκο ρόστερ.

Η πορεία της θεραπείας εξελίσσεται ομαλά, με τον Ντιγκινί να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, να δουλεύει σκληρά στο δικό του κομμάτι ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, επιστρέφοντας πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Βλέπετε, ο σοβαρός τραυματισμός στον χιαστό και η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε απαιτούσαν ευθύς εξαρχής αρκετό χρόνο για την πλήρη ανάρρωση του Γάλλου.

Ο 33χρονος μπαίνει όλο και περισσότερο σε πιο απαιτητικό πρόγραμμα και προς τα τέλη του τρέχοντος μήνα εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα ανεβάσει κατά πολύ τους ρυθμούς. Στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, εάν όλα κυλήσουν ομαλά, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σε εκείνη την κατάσταση που θα του επιτρέψει να αγωνισθεί. Όχι σε επίσημο παιχνίδι καθώς δεν είναι δηλωμένος, αλλά σε φιλικά 90λεπτα.

Στον Απόλλωνα, πάντως, ούτε πρόκειται να βιαστούν ούτε να ρισκάρουν οτιδήποτε. Ενημερώνονται για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, μιλούν αρκετές φορές μαζί του και, επί της παρούσης, τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι ενθαρρυντικά. Επομένως, εάν όλα κυλήσουν κατ’ ευχή με τον Γάλλο, τότε, θα επανεγγραφεί στο έμψυχο δυναμικό τον Ιανουάριο και θα είναι διαθέσιμος ώστε να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή.

Θα πρόκειται ουσιαστικά για εσωτερική μετεγγραφή στην ομάδα της Λεμεσού. Ο καλός Ντιγκινί, λοιπόν, θα είναι άκρως απαραίτητος στις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δίνοντας επιπρόσθετη δυναμική στη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ