aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Από το καλό στο καλύτερο ο Αλμπάνης

Απόλλων: Από το καλό στο καλύτερο ο Αλμπάνης

Ήταν να μην πάρει φανέλα βασικού ο Χρήστος Αλμπάνης. Από τη στιγμή που του δόθηκε η πρώτη ευκαιρία απέναντι στην Πάφος FC, όχι μόνο δέθηκε πολύ περισσότερο με το σύνολο, αλλά αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ, ξεχώρισε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα, αρχίζοντας να βγάζει ασπροπρόσωπους όσους πίστεψαν σε αυτόν και κίνησαν τις διαδικασίες για να ντυθεί στα κυανόλευκα με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Αθηνών.

Αν και χρειάστηκε χρόνος για να μπει στο σύνολο ένεκα προβλήματος τραυματισμού, ο Αλμπάνης μπήκε στην «εξίσωση» του συνόλου σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, δίνοντας τις προσδοκώμενες λύσεις.

Δύο αγώνες στο Τσίρειο και έναν εκτός έδρας, θα δώσει ο Απόλλων στον τρέχοντα μήνα. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή υποδέχεται την ανεβασμένη Δόξα και επιστρέφει μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων για να αντιμετωπίσει εκ νέου «σπίτι» του την ΠΑΕΕΚ. Στις 29 Νοεμβρίου, θα μετρήσει δυνάμεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση, σε ένα ματς που θα είναι το τελευταίο του για τον α΄γύρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ