aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Από τα λόγια στις πράξεις

Aπόλλων: Από τα λόγια στις πράξεις

Χείμαρρος ήταν ο Νίκος Κίρζης στη δίωρη διαδυκτυακή συνέντευξη που παραχώρησε! Ο πρόεδρος του Απόλλωνα κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων που κατατέθηκαν από τον κόσμο της ομάδας, σχετικά με τον προγραμματισμό, τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα, τον ρόλο του Πέτρου Κονναφή και πάρα πολλά άλλα.

Προφανώς και αυτά που είπε ο Νίκος Κίρζης είναι σημαντικά. Ωστόσο, πολύ πιο σημαντικά είναι αυτά που θα καταγραφούν τις επόμενες μέρες στον Απόλλωνα και αφορούν, ασφαλώς, τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Από τα λόγια, δηλαδή, περνούν στις πράξεις.

Ο κόσμος της ομάδας που πήρε την… κρυάδα στον πρόωρο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, περιμένει να διαπιστώσει πώς θα συμπληρωθεί το παζλ και κυρίως, ποιο θα είναι το αγωνιστικό ταβάνι του ομολογουμένως νέου συνόλου που «χτίζεται» το τελευταίο δίμηνο.

Η διοίκηση, εμφανίζεται έτοιμη να δράσει βάσει των υποδείξεων του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και να υλοποιήσει τις αποφάσεις που λήφθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα. Οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών θεωρούνται δεδομένες και άλλο τόσο δεδομένο είναι το γεγονός πως θα υπάρξουν ανάλογες προσθήκες στις θέσεις που έκρινε ο Γερμανός προπονητής ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Τα προσωπικά προβλήματα του Γκεριέ και γεγονότα που αφορούν εξωαγωνιστικά θέματα, καθιστούσαν δύσκολο το ενδεχόμενο παραμονής στο Κολόσσι. Το κεφάλαιο κλείνει, τουλάχιστον στο αγωνιστικό μέρος. Ο Παπουνασβίλι αναμένεται ότι θα κουνήσει μαντήλι, την ίδια ώρα που λέγονται και γράφονται διάφορα όσον αφορά στο μέλλον του Μάρκοβιτς στο Κολόσσι.

Ο Τσόρνιγκερ, όπως γράψαμε και χθες, κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, δύο κεντρικών αμυντικών εκ των οποίων ο ένας καταλόγου Β΄ και ενός μεσοεπιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ