aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Από τα λόγια στις πράξεις ο Τσόρνινγκερ

Απόλλων: Από τα λόγια στις πράξεις ο Τσόρνινγκερ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Δεν τίθεται θέμα για τον Χάνσεν επειδή προτιμώ νεαρούς παίκτες», τάδε έφη Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ στην παρουσίαση του στον κόσμο του Απόλλωνα, την προηγούμενη Πέμπτη (10/6).

Την ίδια κιόλας ημέρα, άνοιξε ο «χορός» των μετεγγραφών με την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μπασέλ Ζράντι. Ακολούθησαν Ίσραελ Κολ, Μουσταφά Αμινί και Χάρης Μαυρίας. Ήδη από τις αμέσως επόμενες ώρες των δηλώσεων του ο Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του. Ρεβάζ Ιντζία και Ουέλιγκτον Νασιμέντο ήταν οι δύο επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα, με τον Τσόρνινγκερ να κάνει πράξη όσα είπε.

Ζράντι, Κολ και Μαυρίας διανύουν το 27ο έτος της ηλικίας τους, ο Αμινί βρίσκεται στα 28, ενώ ο Ουέλιγκτον στα 26. Ο Γεωργιανός επιθετικός, ο οποίος θα πάρει θέση στον κατάλογο Β, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο έκλεισε τα 20.

«Οι νεαροί παίκτες είναι παραπάνω ανοιχτόμυαλοι και είναι εύκολο να αλλάξουν τρόπο σκέψης και να προσαρμοστούν στην φιλοσοφία μου», εξήγησε ο Γερμανός τεχνικός. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα τα καταφέρει, να προσαρμόσει στα δικά του «θέλω», τόσο τα νέα αποκτήματα της ομάδας όσο και τους ποδοσφαιριστές που προϋπήρχαν στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ