aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Από κίνητρα άλλο τίποτα

Απόλλων: Από κίνητρα άλλο τίποτα

Δύο πολύ σημαντικοί αγώνες, με διαφορά μόλις μίας εβδομάδας, έρχονται για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται αύριο την Ομόνοια και το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, την Πάφος FC. Πρόκειται για 90λεπτα, το αποτέλεσμα των οποίων θα χαράξει τη μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Ο Τσόρνιγκερ και οι παίκτες του ασφαλώς δεν βλέπουν τόσο μακριά, δηλαδή την αναμέτρηση με την Πάφος FC, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους μόνο στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Ομόνοια. Το επικείμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Λεμεσού, αφού ενδεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα θα έχει πολλές θετικές προεκτάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Μια νίκη θα δώσει ξανά τη χαμένη αυτοπεποίθηση, αφού μετρά τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Κερδίζοντας την Ομόνοια, θα ανοίξει τη διαφορά από αυτήν στους 8 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο. Παράλληλα νίκη επί της περσινής πρωταθλήτριας θα τονώσει το ηθικό και του κόσμου, μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ