aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Από αυτόν εξαρτάται…

Απόλλων: Από αυτόν εξαρτάται…

Ο Απόλλων αντιμετωπίζει εντός έδρας τη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ και ασφαλώς είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Φτάνει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι παίκτες του αναγνωρίζουν τη σημασία του αγώνα και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο, ώστε να επωφεληθούν αυτομάτως των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν στη 10η αγωνιστική. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ και ο Άρης, εκτός έδρας, θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν καταφέρουν οι κυανόλευκοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα της Κερύνειας, ενδεχομένως να ξεφύγουν στη βαθμολογία πριν από το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, είναι πολύ πιθανόν να διατηρηθεί στο κέντρο της άμυνας ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς δίπλα από τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ένα πολύ σημαντικό θέμα για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είναι και η παρουσία στην ενδεκάδα του Άρνο Τζουμ. Η εμπειρία του Καμερουνέζου μόνο βοηθητική μπορεί να χαρακτηριστεί για τους κυανόλευκους, οι οποίοι περιμένουν να δουν αγωνιζόμενο μία εκ των πιο «αστραφτερών» μετεγγραφών που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ