aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Απέβαλε το άγχος, προκλήσεις ενόψει

Απόλλων: Απέβαλε το άγχος, προκλήσεις ενόψει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Απόλλων. Με αδυναμίες ή όχι στην άμυνα, οι τρεις πρώτοι βαθμοί είχαν μεγάλη σημασία για πολλούς λόγους. Ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» και με νέο προπονητή στον πάγκο τους, οπότε το μόνο που ήθελαν όλοι στην ομάδα ήταν να κερδίσουν. Ήταν λογικό να υπήρχε μια αγωνία και πίεση για το πρώτο μας μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς είδε τη νέα του ομάδα να ξεπερνά τα προβλήματα που της δημιούργησε η Πάφος FC και φυσικά γνωρίζει τώρα πιο πολύ τις δυνατότητές της. Ο Απόλλων σε διάστημα δώδεκα ημερών θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια στη σειρά, όλα εκτός έδρας. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ την Ομόνοια, στις 27 Σεπτεμβρίου θα βρει στον δρόμο του την ΑΕΚ στην «Αρένα», ενώ στις 2 Οκτωβρίου θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αναμετρηθεί με την Ανόρθωση. Με το… καλημέρα λοιπόν στον πάγκο του Απόλλωνα, ο Σέρβος προπονητής θα βρεθεί μπροστά σε σκληρές προκλήσεις, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να μπουν δυναμικά στο πρωτάθλημα.

Μετά από δέκα μέρες στο Κολόσσι, ο Βουκομάνοβιτς ξέρει πιο πολλά για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ έχει πάρει μια γεύση από το πρωτάθλημα και τις δυνατότητες των άλλων ομάδων. Αυτό που μένει είναι να εφαρμόσει αυτά που θέλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό, έτσι ώστε οι «κυανόλευκοι» να κινούνται στα δικά του «θέλω», για ν’ αλλάξει το «καλούπι» του παιχνιδιού της ομάδας σε σχέση με όσα βλέπαμε την τελευταία διετία. Το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει ο Απόλλων είναι έμπειρο και ποιοτικό και είναι σε θέση να κερδίσει ό,τι δεν μπόρεσε τις προηγούμενες χρονιές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ