aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Απαιτείται βελτίωση, συνέχεια και συνέπεια

Απόλλων: Απαιτείται βελτίωση, συνέχεια και συνέπεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη και με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, όλα είναι ανοικτά. Όλοι κάνουν γκέλες, συνεπώς αυτό που μένει στον Απόλλωνα, είναι να συνέλθει για τα καλά και να ανασυνταχθεί, αφού καμιά ομάδα δεν δείχνει πως είναι -τουλάχιστον- σταθερή. Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα και να μην αφήσουν οι κυανόλευκοι να υποστούν άλλες (βαθμολογικές) ζημιές. Χάθηκαν αρκετοί βαθμοί, αλλά υποστηρίζεται «τίποτα δεν έχει χαθεί» στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι οι κυανόλευκοι θα βρουν τη φρεσκάδα και τη διάθεσή τους.

Μετά από τις τέσσερις σερί ήττες που δέχθηκαν, κινδύνευσαν να ξεκόψουν από τις πρώτες θέσεις, όμως η απώλειες και των υπόλοιπων ομάδων στις πρώτες θέσεις βολεύει τον Απόλλωνα, για να ανασυνταχθεί, έτσι ώστε να μπει στην τελική φάση με αυξημένα κίνητρα.  Όλα είναι ανοικτά, αλλά όπως λένε και οι φίλοι της ομάδας, οι κυανόλευκοι θα πρέπει άμεσα να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο με συνέπεια και διάρκεια. Η ανασύνταξη προϋποθέτει βελτίωση της ομάδας σε αρκετούς τομείς, ειδικά στον αμυντικό μηχανισμό. Κόντρα στη Δόξα, εμφανίστηκαν πάλι οι αμυντικές αδυναμίες. Ο Απόλλων δέχθηκε δύο γκολ, μέσα στην έδρα του και κινδύνεψε στο τέλος. Συνεπώς για να επανέλθει δριμύτερος, θα πρέπει να ξαναγίνει πιο ουσιαστικός στην αμυντική του συμπεριφορά. Τα εύκολα γκολ που δέχεται, είναι υπόθεση όλης της ομάδας και ζητούμενο είναι οι μέσοι, αλλά και οι επιθετικοί να ανεβάσουν και άλλο την απόδοση και τη συνολική δραστηριότητά τους.

Πριν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα το ερχόμενο Σάββατο, οι κυανόλευκοι  θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Εθνικό στο Δασάκι, στον επαναληπτικό του κυπέλλου. Η νίκη με 2-0 στο Τσίρειο την περασμένη εβδομάδα, δίνει σοβαρό προβάδισμα στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Δύσκολα μπορεί να αποκλειστεί, όμως για να βρεθεί στους «4» του θεσμού, όπως λέει και ο Κύπριος τεχνικός, θα χρειαστεί να παρουσιαστούν όλοι σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ