aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αντίδραση (και) μέσω αλλαγών

Απόλλων: Αντίδραση (και) μέσω αλλαγών

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ ήρθε δεύτερη στη σειρά από την Ομόνοια για τον Απόλλωνα και αναμένεται η αντίδρασή του στην αναμέτρηση με την Πάφος FC. Σ’ ένα ματς που πιστεύεται πως θα προβεί σε αλλαγές ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Ναι μεν η ομάδα του είχε καλή απόδοση, αλλά αν είναι απόλυτα έτοιμος ο Γιοβάνοβιτς, έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, καλύπτοντας θέση στα στόπερ. Ο Σέρβος περιμένει το πράσινο φως από τον προπονητή του για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη, έτοιμος, όπως λένε από την ομάδα, θα είναι και ο Μαλεκκίδης, που είχε καλή παρουσία στο ντέρμπι με την Ομόνοια και δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί διατήρησή του στο αρχικό σχήμα. Παραμένει αμφίβολος ο Τζουμ, που ίσως προλάβει να βρεθεί στην αποστολή στον επόμενο αγώνα, που είναι με τον Ολυμπιακό.

Η απουσία του Φάνου Κατελάρη στα δυο τελευταία παιχνίδια που ο Απόλλων δέχθηκε ισάριθμες ήττες ήταν αισθητή. Η σταθερότητα που είχε προσδώσει ο διεθνής μεσοαμυντικός με παρτενέρ τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας είχε βοηθήσει στην καλή αμυντική συμπεριφορά ολόκληρης της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ