aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Άντε φτου κι απ’ την αρχή

Απόλλων: Άντε φτου κι απ’ την αρχή

Όταν μία ομάδα προέρχεται από τέσσερα στα τέσσερα, που συμπεριλαμβάνει και δύο νίκες σε ντέρμπι, υπάρχει η υποψία ότι κάπου θα σταματήσει. Όχι όμως με τον τρόπο που την πάτησε απόψε ο Απόλλων κόντρα στην ΑΕΚ. Το 1-4 στο Τσίρειο μοιάζει με σκωτσέζικο ντους για τους φίλους του, οι οποίοι πάντως χειροκρότησαν μετά το παιχνίδι αναγνωρίζοντας αν μη τι άλλο την προσπάθεια.

Σωστά. Όπως είπε και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά το ματς, είχαν θέληση και πάθος, δημιούργησαν ευκαιρίες για να μειώσουν και να διεκδικήσουν τουλάχιστον τον βαθμό, αλλά πίσω η άμυνα ήταν «μπάτε σκύλοι αλέστε».

Δίχως να κρατούν μπάλα οι κιτρινοπράσινοι, κάθε αντεπίθεσή τους μύριζε ευκαιρία. Οι κυανόλευκοι έχαναν διαρκώς τις μονομαχίες, έχαναν τους αντίπαλους επιτιθέμενους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα λάθη τους ήταν παιδαριώδη.

Εμφάνιση που θύμισε το πρώτο παιχνίδι με τη Ζίλινα, όπως επίσης σημείωσε ο Γερμανός προπονητής. Με τη διαφορά ότι τότε ήταν το πρώτο ματς της σεζόν, ζητήθηκε πίστωση χρόνου, την είχε και με τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος φάνηκε ότι βρέθηκε η συνταγή για τα μετόπισθεν και η ομάδα. Απόψε, όμως, ήταν ένα πισωγύρισμα για τον Απόλλωνα, που έδειξε ότι παραμένει ευάλωτος αμυντικά και χρειάζεται να διορθωθούν ξανά τα κακώς κείμενα από τον Τσόρνιγκερ και τους συνεργάτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ