aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Άνοιξε… πανιά με στόχο την κορυφή, τα τρία φιλικά (video)

Απόλλων: Άνοιξε… πανιά με στόχο την κορυφή, τα τρία φιλικά (video)

Ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις και χθες υπήρξε το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τα είπε με τους παίκτες και τους επεξήγησε τα πάντα όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας του, δίνοντας το «σύνθημα» για σκληρή δουλειά ώστε ο Απόλλων να στεφθεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν. Την Κυριακή, η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο της εκγύμνασης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 4 Ιουλίου, όταν και η αποστολή των κυανόλευκων θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι και τις 13 Ιουλίου. Η αποστολή θα καταλύσει σε αθλητικό κέντρο που βρίσκεται στο Σλάντμινγκ της κεντρικής Αυστρίας.

Μέχρι στιγμής έχουν διευθετηθεί τρεις φιλικοί αγώνες στην Κύπρο. Πρώτος αντίπαλος η Ομόνοια Λευκωσίας την οποία θα αντιμετωπίσει στις 26 Ιουνίου. Στις 2 Ιουλίου ο Απόλλων θα τα πει με την Ανόρθωση και στις 17 Ιουλίου με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ