aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ανοίγουν στις 18:00 τα ταμεία στην «Αρένα» (Διευκρινίσεις)

Απόλλων: Ανοίγουν στις 18:00 τα ταμεία στην «Αρένα» (Διευκρινίσεις)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα ταμεία και οι είσοδοι του ΑΕΚ Αρένα για τον αγώνα απέναντι στη Ζίλινα θα ανοίξουν στις 18:00.

Παράλληλα η λεμεσιναή ομάδα διευκρινίζει για τις προϋποθέσεις εισόδου στο γήπεδο, αλλά και για τον χώρο στάθμευσης των οπαδών.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι τα ταμεία και οι είσοδοι του ΑΕΚ Αρένα για τον αγώνα Απόλλων – Ζίλινα θα ανοίξουν στις 18:00.

Η προπώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί στο Apollon Official Store μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (22/07-15:30) και θα ακολουθήσει εκ νέου στις 18:00 όταν θα λειτουργήσει ταμείο πώλησης εισιτηρίων έξω από το ΑΕΚ Αρένα όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Η αγορά εισιτηρίου μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στο https://tickets.apollon.com.cy/

Αναλυτικά οι τιμές εισιτηρίων:

ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΜΕΑΣ ΤΙΜΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ / ΠΑΙΔΙΚΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ (ΔΥΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ) Αγιά Μαρίνα – (105) – €35 / €15
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ (ΔΥΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ) – 101,102, 103, 104, 106, 107, 108, 109 – €20 / €1
AJK GROUP (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) – €15 / €1
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ (ΝΟΤΙΑ) – €10 / €1

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Θα λειτουργήσει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου στο ΑΕΚ Αρένα από τις 18:00 στην είσοδο των VIP.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 7 Ιουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας από την 21η Ιουλίου 2021:

  • επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων.
  • επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
  • τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
  • εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Επίσης, οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ισχύει αυστηρά η ταξιθέτηση των θεατών ανάλογα με το εισιτήριο που έχουν στην κατοχή τους.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους περιμετρικά του σταδίου ΓΣΖ όπως φαίνεται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ