aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άνεμος αισιοδοξίας στο Κολόσσι

Απόλλων: Άνεμος αισιοδοξίας στο Κολόσσι

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στο Κολόσσι αναφορικά με προοπτική επιστροφής του Φακούντο Περέιρα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΛ.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο Αργεντινός μέσος έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Εθνικό, ώστε να καταστεί σίγουρη η συμπερίληψή του στην αποστολή για το ντέρμπι της Λεμεσού. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, θα εναπόκειται στον Σωφρόνη Αυγουστή αν θα τον χρησιμοποιήσει (είτε βασικό είτε αλλαγή).

Από εκεί και πέρα, οι Γιώργος Βασιλείου και Σερζ Γκακπέ έχουν επίσης καλές πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του Κύπριου προπονητή, ενώ πιο δύσκολα είναι τα δεδομένα για τους Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και Πέτρο Ψύχα.

Ο Αυγουστή θα περιμένει ώς την Παρασκευή για να δει πώς θα διαμορφωθούν τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας του, για να κατασταλάξει στο πλάνο που θα εφαρμόσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ