aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αναζητείται άλλος ένας… Ζοάο Πέδρο

Απόλλων: Αναζητείται άλλος ένας… Ζοάο Πέδρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων θα χρειαστεί ποδοσφαιριστή της ίδιας εμβέλειας με τον  Ζοάο Πέδρο στο δεξί άκρο της άμυνας, που θα δίνει ανάσες στον Πορτογάλο. Μια επιλογή είναι ο Μάριος Στυλιανού, όμως οι κυανόλευκοι είναι σε αναζήτηση ενός ακόμη που θα μπορεί να βοηθάει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά από τη δεξιά πλευρά.

Η αγωνιστική περίοδος θα είναι μακράς διάρκειας και φέτος και η διοίκηση επιθυμεί να παραδώσει όλα τα εφόδια στην τεχνική ηγεσία. Αν προχωρήσει και προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα βρει μπροστά της και πάλι την καταπόνηση ή και τραυματισμούς, οπόταν αντιλαμβάνονται πως θα πρέπει να έχουν ικανοποιητικό αριθμό ποδοσφαιριστών για να μην ξεμείνουν από δυνάμεις.

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη, στον Απόλλωνα θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί τώρα να διαπιστώνεται μια καθυστέρηση, όμως έχουν στα υπόψη τους μετεγγραφικούς στόχους που θα κάνουν τη διαφορά. Συστήνουν όμως λίγη υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ