aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Αναβάθμιση» αξίας 2,7 εκατομμυρίων ευρώ

Απόλλων: «Αναβάθμιση» αξίας 2,7 εκατομμυρίων ευρώ

Στα 2.7 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η αγοραστική αξία δύο εκ των τελευταίων μετεγγραφικών αποκτημάτων του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Transfermarkt.com, οι Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Χαïτάμ Αλεσάμι κοστίζουν 1,5 και 1,2 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Αυτό από μόνο του λέει πολλά για την ποιότητα των δύο ποδοσφαιριστών και καταδεικνύει εν μέρει γιατί η τεχνική ηγεσία αλλά και η διοίκηση των κυανολεύκων, φιλοδοξούν να γίνουν τα δύο σημεία αναφοράς στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Με έξι απουσίες η αποστολή ενόψει Άρη

Αξιοσημείωτο είναι παράλληλα το γεγονός ότι οι Έκτορ Γιούστε και Ντόναλντ Γκεριέ, τους οποίους καλούνται να αντικαταστήσουν κοστολογούνται από τη γνωστή ιστοσελίδα στις 450 και 600 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα.

Στα «χαρτιά» πρόκειται για τεράστια αναβάθμιση στα μετόπισθεν της λεμεσιανής ομάδας, αυτό που μένει είναι να δούμε αν αυτή η αναβάθμιση θα αποτυπωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ