aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ανατροπή πλάνων και ετοιμασία αποσκευών με αγωνία για τα τεστ

Απόλλων: Ανατροπή πλάνων και ετοιμασία αποσκευών με αγωνία για τα τεστ

Διαφορετικά είχαν σχεδιάσει τη χθεσινή μέρα στον Απόλλωνα αφού ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είχε στα πλάνα του να δει τους παίκτες να αγωνίζονται, διαπιστώνοντας κατά πόσο μπόρεσαν να αφομοιώσουν τη νέα του φιλοσοφία. Το κρούσμα κορωνοϊού όμως που ανιχνεύτηκε στην Ανόρθωση ανέτρεψε τα πλάνα του Γερμανού τεχνικού για το ματς, ενώ λίγο μετά ήρθε το κρούσμα στις τάξεις των κυανόλευκων της Λεμεσού.

Πλέον αναμένονται σήμερα τα τεστ pcr για να φανεί αν υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσβληθεί με covid.

Αν πάνε όλα καλά, η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Αυστρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, και αυτό που απασχολεί τον προπονητή της ομάδας είναι οι παίκτες του που να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στον πρώτο φιλικό τεστ με την Ομόνοια. Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι να δει κάποιους παίκτες αγωνιζόμενους σε διαφορετικές θέσεις. Η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και είναι δεδομένο πως ο Τσόρνιγκερ θα… πειραματιστεί.

Από εκεί και πέρα, οι κυανόλευκοι εξακολουθούν να ψάχνουν δύο επιθετικούς. Χθες, είδε το φως της δημοσιότητας η επιλογή του Μάριους Στεπίνσκι, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα απασχολεί τον Απόλλωνα χωρίς όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνετε από τη διοίκηση Νίκου Κίρζη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ