aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αναστρέψιμη πορεία…

Απόλλων: Αναστρέψιμη πορεία…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βρήκε τον δρόμο του ο Απόλλων, αλλά για να φτάσει εκεί που θέλει, να προλάβει δηλαδή τους πρώτους τρεις ή τέσσερις στον βαθμολογικό πίνακα  χρειάζεται να παραμείνει προσγειωμένος και σοβαρός. Προς το παρόν βλέπει την πλάτη  πέντε ομάδων και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προλάβει να μπει σε τροχιά διάκρισης.

«Οδηγός» των κυανόλευκων, είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια με την Ένωση και τον ΑΠΟΕΛ, στα οποία έδειξαν πως βρήκαν τον παλιό καλό εαυτό τους. Οι πιο πολλοί ποδοσφαιριστές ανάκτησαν την ψυχολογία τους και δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα υποδεχθεί σήμερα στο Κολόσσι τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Στην διάθεση του θα τους έχει όλους από την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη για να μπει στην τελική ευθεία για την προετοιμασία του αγώνα με την Δόξα στη Λευκωσία.

Στη φάση που είναι τώρα το πρωτάθλημα, δεν αμφιβάλει κανείς, πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Χάθηκαν πολλοί βαθμοί και είναι η πρώτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, που ο Απόλλων έκανε τόσο άσχημο πρωτάθλημα, χάνοντας σε τρία ντέρμπι, με Ομόνοια, Ανόρθωση και ΑΕΛ, ενώ έφερε δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ. Η κατάσταση όμως «ισιώνει» και τα θετικά σημάδια είναι πολλά. Στον Απόλλωνα οι δυνατότητες δεν έλειψαν ποτέ και το μόνο που χρειάζεται είναι μια δυο σερί νίκες για να πάρει για καλά μπρος η ομάδα.

Το θετικό είναι πως βασικές του μονάδες, όπως ο Πέδρο ξαναβρήκε τον παλιό καλό εαυτό του, το ίδιο και ο Παπουλής με τον Γιούστε, ο Ενσούε έκανε την καλύτερη του εμφάνιση, ο Γκαπκέ βρήκε δίκτυα και ήταν δραστήριος, ενώ εξαιρετικός είναι ο Αγκίρε.   Ο Απόλλων βρίσκει λοιπόν τον καλό εαυτό του, αλλά χρειάζεται να συγκεντρωθεί περισσότερο για να μην χαλάσει την καλή εικόνα που παρουσίασε με την Ένωση και τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ