aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ανανεώσεις με παρόν και μέλλον

Απόλλων: Ανανεώσεις με παρόν και μέλλον

Οι πληροφορίες συνέκλιναν και έλεγαν πως η διοίκηση του Απόλλωνα, εκτός από την επέκταση της συνεργασίας με τον Μπακαλί Νταμπό έως τον Μάιο του 2023, προετοίμαζε το… έδαφος για παρόμοιες συμφωνίες. Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν, ήταν πως το περιεχόμενο της σχετικής ανακοίνωσης δεν θα αφορούσε δύο ή τρεις παίκτες, αλλά τέσσερις!

Στην ομάδα της Λεμεσού, λοιπόν, συνεχίζει και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ μέχρι το 2023, συμπληρώνοντας μία επταετία. Βρίσκεται στον Απόλλωνα από το καλοκαίρι του 2016 και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, έχοντας 169 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ φέτος είναι ένας εκ των αρχηγών. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στους κυανόλευκους, παρά το γεγονός ότι είναι 34 ετών.

Ο Γάλλος στόπερ όπως και ο Νταμπό στη συμφωνία που υπέγραψαν, υπάρχει η προοπτική επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο.

Το μενού των ανανεώσεων περιλαμβάνει και νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο για να καθιερωθούν στο αρχικό σχήμα και να συμβάλουν τα μέγιστα προς την υλοποίηση των στόχων. Ο λόγος για τους Πέτρο Ψύχα και Ντανίλο Σπόλιαριτς, οι οποίοι συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο που θα εκπνέει το 2024.

Ο πρώτος αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας του Απόλλωνα. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από πολύ νωρίς, ενώ το 2015 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Μέχρι στιγμής σε 36 συμμετοχές έχει τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ο δεύτερος, εντάχθηκε στην ακαδημία του Απόλλωνα το 2016 και το επόμενο καλοκαίρι ενσωματώθηκε με την πρώτη ομάδα. Μέχρι στιγμής αγωνίστηκε σε 20 αγώνες.

Όσον αφορά στον Νταμπό, υπενθυμίζουμε πως εντάχθηκε στον Απόλλωνα τον Ιούλιο του 2020. Μετρά 42 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ.

Με αυτά και με αυτά, λοιπόν, η διοίκηση του Απόλλωνα απέδειξε άλλη μία φορά ότι ξέρει να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές με προσφορά στην ομάδα, παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια ώστε να είναι καθόλα ευχαριστημένοι και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Παραλλήλως, ενεργεί εγκαίρως προλαβαίνοντας πιθανές προτάσεις από άλλες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ