aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ανακοίνωσε Μολινάρι για τη θέση του βοηθού προπονητή

Απόλλων: Ανακοίνωσε Μολινάρι για τη θέση του βοηθού προπονητή

Την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Μπενιαμίνο Μολινάρι για τη θέση του βοηθού προπονητή ανακοίνωσε ο Απόλλων. Ο Γερμανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία διετούς διάρκειας, ενώ συνεργάστηκε με τον Τσόρνινγκερ στη Νορμάνια Γκμουντ, στην οποία ήταν ο βασικός του επιθετικός την πενταετία 2004-09.

Η ανακοίνωση του Απόλλων:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπενιαμίνο Μολινάρι ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή της ομάδας μας.

Ο Μπενιαμίνο γεννήθηκε τον Μάιο του 1980 στη Γερμανία και ήταν ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε μικρές κατηγορίες της Γερμανίας. Συνυπήρξε με τον κ. Ζόρνιγκερ στην 1. FC Normannia Gmünd για πέντε χρόνια στην οποία ήταν ο βασικός επιθετικός της ομάδας.

Το 2014 όταν και τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα διετέλεσε προπονητής της 1. FC Normannia Gmünd για τρία χρόνια. Τη σεζόν 2017-2018 ανέλαβε προπονητής στην TSG Backnang ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι και σήμερα καθοδηγούσε την TSV Essingen.

Ο κ. Μολινάρι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας.

Καλωσορίζουμε τον Μπενιαμίνο Μολινάρι στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ