aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ανακατεύει την τράπουλα ο Τσόρνιγκερ

Απόλλων: Ανακατεύει την τράπουλα ο Τσόρνιγκερ

Η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι στους 7 βαθμούς και αυτό είναι το μόνο που κρατούν στον Απόλλωνα από το ματς με την Ανόρθωση. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδιζε με 2-0 στο ξεκίνημα μάλιστα του αγώνα, ωστόσο έφυγε από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Προβλημάτισε με την απόδοσή της για περίπου μία ώρα και στο τέλος, μπορούσε να ηττηθεί.

Μπορεί ο Απόλλων να έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά να παίζεις με τη φωτιά όταν μπορείς να κερδίσεις κάτι παραπάνω από έναν αγώνα, δεν είναι το πιο θετικό. Όπως και να έχει, οι κυανόλευκοι κρατούν τον βαθμό και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ. Στόχος είναι να εξασφαλίσουν την πρόκριση και να διεκδικήσουν μέχρι το φινάλε το νταμπλ.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, όπως και στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ανόρθωση, δεν υπολογίζει στους Β. Γιοβάνοβιτς, Μαλεκκίδη, Ογκεντά και Αυλωνίτη. Είναι πολύ πιθανόν ο Γερμανός τεχνικός να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα και ενδεχομένως στον σχηματισμό. Θέλει σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα και αφού σιγά-σιγά επιστρέφουν άπαντες στη διάθεση του, να δώσει σε όλους χρόνο έτσι ώστε στα παιχνίδια που ακολουθούν να τους έχει σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας.

Οι Μπασέλ Ζράντι, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Φιλιώτης, Ντανίλο Σπόλιαριτς και Μπακαλί Νταμπό είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα της επικείμενης αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ