aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αναχωρεί για Ολλανδία με επιστροφές και απουσίες

Απόλλων: Αναχωρεί για Ολλανδία με επιστροφές και απουσίες

Η αποστολή του Απόλλωνα αναχωρεί σήμερα για την Ολλανδία, εκεί που θα αντιμετωπίσει, αύριο στις 22:00 την πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος και του 5ου ομίλου στο Κόνφερενς Λιγκ, Άλκμααρ.

Αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας, η οποία γίνεται ακόμα δυσκολότερη από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Το κυριότερο; Θα απουσιάζει η «κολόνα» της αμυντικής γραμμής. Ο λόγος για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση στον καρπό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός που πρόσφατα αγωνίστηκε και με την Εθνική Κύπρου στα τελευταία δύο παιχνίδια του Πρωταθλήματος Εθνών, υπέστη κάταγμα στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Πάφος FC και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα ο χρόνος επιστροφής του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας θα προσδιοριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Οπότε αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό αν θα είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση.

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 10:00, ο Καταλά μετρά τις επιστροφές των Νταμπό, Ντιγκινί όπως και του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα βρεθεί λογικά και πάλι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλεσάμι, Μαλεκκίδης, Ίλιεφ, Φιλιώτης, Πεϊμπέρνς, Ογκεντά που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού. Όπως επίσης οι Μαυρίας, Ρέθιο, Πινακάς, Ποντικός, Πεϊσότο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ