aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αν η εξαίρεση του Πίττα γίνει κανόνας

Απόλλων: Αν η εξαίρεση του Πίττα γίνει κανόνας

Σε μια εποχή που ο Απόλλων κάθε χρόνο στελεχώνεται κατά κανόνα από ορισμένους εκ των καλύτερων «λεγεωνάριων» του πρωταθλήματος, ο Ιωάννης Πίττας κέρδισε με το σπαθί του πρωταγωνιστική θέση στο ρόστερ. Καθόλου μικρή υπόθεση για συμπατριώτη μας. Εντούτοις, στην τρέχουσα σεζόν αναζητά την περσινή εκτελεστική δεινότητά του (13 γκολ, δεύτερος σκόρερ της ομάδας του πίσω από τον Ντιγκινί, που πέτυχε 17 ήταν και ο πρώτος σκόρερ του α’ γκρουπ του πρωταθλήματος).

Εξαίρεση για τον Κύπριο εξτρέμ το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εθνικό (4-2). Έτσι πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του, που ως αριθμός δεν είναι μικρός σε πέντε αγωνιστικές. Εντούτοις, είναι γεγονός ότι έχασε αρκετές ευκαιρίες στα τρία παιχνίδια που μεσολάβησαν με Άρη (1-0), ΑΠΟΕΛ (2-1) και ΑΕΛ (1-0). Σε σημείο που εάν χάνονταν βαθμοί θα δικαιολογείτο ο τίτλος «μοιραίος».

Πάντως, στο ματς με την ΑΕΚ (1-4), παρά το γλίστρημα και το χαμένο πέναλτι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όταν στήθηκε η μπάλα στην άσπρη βούλα, δεν δίστασε. Ανέλαβε την εκτέλεση, μείωσε προσωρινά σε 1-3 και έδειξε πως έχει τα κότσια να σηκώσει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές.

Όπως και να έχει, αν συνεχίσει να βρίσκει ευκαιρίες και βελτιώσει το ποσοστό ευστοχίας του, θα είναι σημαντικό όφελος στην προσπάθεια του Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του. Διότι αν η εξαίρεση του ματς με τον Εθνικό γίνει κανόνας, ο Πίττας μπορεί να σηκώσει την ομάδα του στους ώμους του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ