aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων αλλιώς κλείνει στη Δόξα ο Φιλιώτης, επιθυμεί επιστροφή ο Μουχτάρης

Απόλλων αλλιώς κλείνει στη Δόξα ο Φιλιώτης, επιθυμεί επιστροφή ο Μουχτάρης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε προσθήκες Κύπριων ποδοσφαιριστών επιθυμεί να προχωρήσει η Δόξα, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Βασίλης Παπαφώτης που συνεχίζει στην ΑΕΛ. Δύο ποδοσφαιριστές που είναι πολύ κοντά στο να ενταχθούν στο ρόστερ της Δόξας, είναι οι Ανδρέας Παναγιώτου γνωστός ως Φιλιώτης και ο Στέφανος Μουχτάρης, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν πως η ομάδα ίσως να μην… αδιαφορήσει για τον Φύτο Κυριάκου που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Ο πρώτος, εάν δεν καταλήξει στον Απόλλωνα που επέδειξε ενδιαφέρον, θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεχίσει στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Αναμένει τις εξελίξεις με την ομάδα της Λεμεσού και αναλόγως θα πράξει. Σαφώς ο Απόλλων αποτελεί πρόκληση για τον 25χρονο μπακ-χαφ, ωστόσο στη Δόξα θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, να αποτελέσει εκτός απροόπτου βασικό στέλεχος.

Όσον αφορά στον Μουχτάρη, διατηρεί συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για τη νέα περίοδο. Ωστόσο, από τον Ιανουάριο που μετακόμισε στους μαυροπράσινους πέρασε ως αλλαγή μόνο σ’ ένα ματς κι αυτό έγινε στο 90ο λεπτό. Έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στη Δόξα, θέλοντας να νιώσει πιο πολύτιμος και να κερδίσει φανέλα βασικού. Απομένει να τερματίσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς «κλείδωσε» το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο αθλητικό κέντρο της Κυπερούντας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του μήνα. Αναλόγως των ομάδων που θα βρίσκονται εκείνη την περίοδο στην περιοχή, θα διευθετηθούν και τα φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ