aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αλλάζει στα μετόπισθεν

Απόλλων: Αλλάζει στα μετόπισθεν

Ο Μαυρίας αποχώρησε, ο Ρομπέρζ με όσα διαρρέουν δεν θα συνεχίσει, ενώ ο Χαμάς είναι τραυματίας και περί τα τέλη Νοεμβρίου υπολογίζεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Με τα πιο πάνω δεδομένα, ο Απόλλων θα παρουσιαστεί αλλαγμένος αμυντικά.

Δεδομένα θα γίνει κίνηση απόκτησης κεντρικού αμυντικού (πέρα από τον Άδωνη που θεωρείται κλειστός στους γαλάζιους) και δεξιού μπακ. Αποτελεί ερωτηματικό για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς επιστρέφει ο Μαλεκκίδης, που αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Αντόνε, με τις προσθήκες που θα κάνει, θα θελήσει να δώσει κάτι διαφορετικό στην άμυνα της ομάδας του.

Σαφώς και θα ψάξει για ηγέτη στο κέντρο της άμυνας, που θα καλύψει το προδιαγραφόμενο κενό του Ρομπέρζ. Παράλληλα θα γίνουν μετεγγραφές σε όλες τις γραμμές, με τον Ρουμάνο τεχνικό, σε συνδυασμό με τον τρόπο δουλειάς και φιλοσοφίας του, να θέλει να δώσει ταχύτητα και να βάλει δύναμη στο παιχνίδι της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ