aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπόλλων: Αλλάζει «φτερά» για να (ξανά)πετάξει

Aπόλλων: Αλλάζει «φτερά» για να (ξανά)πετάξει

Όταν ο Απόλλων προχωρούσε στην απόκτηση των Χάρη Μαυρία και Χαϊτάμ Αλεσάμι το έπραττε με το σκεπτικό ότι θα ήταν οι δύο βασικοί ακραίοι αμυντικοί της ομάδας. Τόσο ο Ελλαδίτης όσο και ο Νορβηγός επί χάρτου ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που θα αντικαθιστούσαν τους Ζοάο Πέδρο και Ντόναλντ Γκεριέ στο δεξί και αριστερό άκρο, αντίστοιχα.

Για διαφορετικούς λόγους κανείς εκ των δύο δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι Ανδρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης) και Αμίν Χαμάς τράβηξαν το «κουπί» και μάλιστα πραγματοποίησαν μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Γερμανός προπονητής δεν ήθελε να χαλάσει τη «χημεία» που άρχισε να αποκτά η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και τους μονιμοποίησε στην ενδεκάδα.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο προπονητής των γαλάζιων άλλαξε τα «φτερά» της αμυντικής του γραμμής λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, αφού δεν ήταν ικανοποιημένος από τους ακραίους αμυντικούς του. Με τη διακοπή του πρωταθλήματος να δίνει τον χρόνο και την άνεση για περισσότερη προετοιμασία πιθανολογείται πως στο Κολόσσι το πλάνο περιλαμβάνει την καθιέρωση των Μαυρία και Αλεσάμι στο αρχικό σχήμα, ίσως και άμεσα. Το σενάριο να παραταχθεί ο Απόλλων στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο ΓΣΠ με διαφορετικά ακραία μπακ είναι το επικρατέστερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ