aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αλλάζει φιλοσοφία ο Πετράκης

Απόλλων: Αλλάζει φιλοσοφία ο Πετράκης

Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Πετράκης στον αγώνα με την Ένωση, επτά συνολικά, δείχνει πως αλλάζει τη φιλοσοφία του και δεν μένει προσκολλημένος σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος είχαν πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι τους.

Η προσπάθεια του τεχνικού της λεμεσιανής ομάδας είναι πρωτίστως να ανεβάσει τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα, αλλά και παράλληλα να δώσει και σε άλλους παίκτες την ευκαιρία να του αποδείξουν ότι αξίζουν μια ευκαιρία. Αν την αρπάξουν από τα μαλλιά θα καθιερωθούν στην ενδεκάδα. Για να είμαστε σωστοί, στις αναμετρήσεις που θα κρίνουν τον πρωταθλητή είναι αδόκιμο να δοκιμάζεις νέα πράγματα, αλλά από τη στιγμή που αυτή είναι η απόφαση του, θα κριθεί και γι’ αυτό αλλά και από τα αποτελέσματα.

Ο Απόλλων με τη νίκη επί της Ένωσης κατάφερε να κερδίσει την ηρεμία, που είναι γεγονός αναντίρρητο πως διαταράχθηκε τις προηγούμενες μέρες. Τώρα, μπροστά του υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία. Αν καταφέρει να φύγει νικητής από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αποκτήσει τεράστια δυναμική για τη συνέχεια, αλλά και σίγουρα θα κερδίσει και πάλι την αυτοπεποίθησή του. Επίσης ο κόσμος αναμένεται ότι θα στηρίξει την ομάδα, ανεξάρτητα αν είναι στο γήπεδο η όχι.

Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Απόλλωνα είναι ο μεγάλος χρόνος συμμετοχής που πήρε ο Νταμπό, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει άλλην μιαν αξιοπρόσεκτη λύση για την επιθετική γραμμή. Ο κ. Πετράκης έχει πλέον την ευχέρεια να αλλάξει την τριάδα που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης, αφού υπάρχουν διαθέσιμοι οι Πίττας, Γιαννιώτας, Ντιγκινί και Νταμπό, που μπορούν να παίξουν και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ