aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Άλλαξε φιλοσοφία στην επιλογή παικτών

Απόλλων: Άλλαξε φιλοσοφία στην επιλογή παικτών

Η χθεσινή απάντηση του Φανούριου Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, που αφορούσε τον Ελ Χατζί Μπα, φανέρωσε ξεκάθαρα και τη φιλοσοφία με την οποία κινούνται οι πρωταθλητές στο κεφάλαιο μετεγγραφές, θέλοντας να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος. «Είναι ποδοσφαιριστής που παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό. Τον είδαν πάρα πολλά μάτια. Αυτή είναι η διαδικασία, πέραν από τον Κονναφή, τον προπονητή και μέλη του προπονητικού επιτελείου» είπε χαρακτηριστικά.

Η διαδικασία αυτή ακολουθήθηκε και για άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι στο «στόχαστρο» του Απόλλωνα. Οι πρωταθλητές «χτυπούν» ψηλά, σε δύσκολες περιπτώσεις, θέλοντας να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας τους, αλλά και για να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Κύπρο και να διακριθούν στην Ευρώπη.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα κάνει υπομονή όπως κάνουμε κι εμείς στα γραφεία. Τα ξημερώματα κοιτάμε συνεχώς το What’s App, αφού ο Πέτρος Κονναφής είναι στην Αμερική και υπάρχει διαφορά ώρας. Έχουμε κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τους μετεγγραφικούς μας στόχους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» σημείωσε στις δηλώσεις του εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ