aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αλλαγή «προσώπου», πριν να είναι αργά…

Απόλλων: Αλλαγή «προσώπου», πριν να είναι αργά…

Επιστρέφουν την Τρίτη στις προπονήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα και πιάνουν δουλειά, ενόψει του ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου (30/4) με αντίπαλο την Ανόρθωση. Οι κυανόλευκοι φιλοδοξούν να βγάλουν αντίδραση στο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Για να τα καταφέρουν όμως, σε μια δύσκολη και αφιλόξενη έδρα όπως είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος», χρειάζεται να εμφανίσουν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό των τελευταίων παιχνιδιών τους. Χρειάζεται να εμφανίσουν το άλλο πρόσωπο, το καλό, αυτό που τους έφτασε μέχρι την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχασε την «ταυτότητα» της στα τελευταία ματς και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Από τη μία (με εξαίρεση το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ) δημιουργεί με αρκετή δυσκολία και σκοράρει με ακόμα μεγαλύτερη. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το ξεκίνημα του Μαρτίου μέχρι και σήμερα, σε επτά αναμετρήσεις, μόνο στο 3-3 με τους κιτρινοπράσινους σκόραρε πάνω από ένα γκολ. Σε τέσσερις δεν σκόραρε ούτε ένα τέρμα, ενώ σε δύο έστειλε την μπάλα μια φορά στα αντίπαλα δίκτυα. Και όλα αυτά, ενώ μέχρι τότε ήταν από τις κορυφαίες επιθέσεις του πρωταθλήματος.

Στα δύο τελευταία ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Πάφος FC, μάλιστα, οι κυανόελευκοι έχασαν και την αμυντική τους συνέπεια, αφού δέχτηκαν πέντε συνολικά γκολ, όσα είχαν δεχτεί στα έξι προηγούμενα παιχνίδια.

Άπαντες στο Κολόσσι ελπίζουν η εντός έδρας «σφαλιάρα» από την παφιακή ομάδα και παράλληλα το κλείσιμο της ψαλίδας από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, να «αφυπνίσει» την ομάδα πριν να είναι αργά, αρχής γενομένης από το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ