aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αισιοδοξία για πολλούς ενόψει Ανόρθωσης

Απόλλων: Αισιοδοξία για πολλούς ενόψει Ανόρθωσης

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα αρχίσει να βάζει από σήμερα τις σκέψεις σε μία σειρά ενόψει του ντέρμπι του Απόλλωνα με την Ανόρθωση, που είναι ορισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (26/2).

Μετά το τριήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις, όπου θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης αυτών που βρίσκονταν στο ιατρικό δελτίο. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης οι Βαλεντίν Ρομπέρζ, Ντανίλο Σπόλιαριτς και Ίλιαν Ίλιεφ, ενισχύοντας αυτομάτως τις επιλογές ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Όσον αφορά στους Μπακαλί Νταμπό, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Φάνο Κατελάρη και Πέτρο Ψύχα, οι επόμενες μέρες θα ρίξουν φως για τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Η κατάστασή τους, πάντως, παρουσιάζει βελτίωση, με τις εκτιμήσεις να φέρουν τους εν λόγω παίκτες πιθανότητα στη διάθεση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Οι Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Μπασέλ Ζράντι «τρέχουν» για να προλάβουν τον αγώνα με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ