aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αγωνιά, ερευνά και πειραματίζεται...

Απόλλων: Αγωνιά, ερευνά και πειραματίζεται…

Επιβεβαιώθηκε και στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη (1-2). Πως, δηλαδή, ο Απόλλων βρίσκεται ακόμα σε φάση αναζήτησης της αγωνιστικής του ταυτότητας. Όταν σε αυτή τη διαδικασία φέρνει θετικά αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικό, αλλά όταν χάνει ισχύει το αντίθετο. Ελάχιστοι θα βρεθούν να υποστηρίξουν πως η ομάδα της Λεμεσού έκανε σπουδαία εμφάνιση μέχρι στιγμής. Είτε σε φιλικό ματς είτε σε επίσημο. Ωστόσο έχει τον χρόνο να ψαχτεί και πρωτίστως να βελτιωθεί.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, που έχει την ευθύνη, είναι αλήθεια ότι δεν μένει στα καθιερωμένα. Ψάχνεται συνεχώς και επιχειρεί να «ανακαλύψει» την ομάδα του, εμπεδώνοντας παραλλήλως βασικές προπονητικές αρχές του. Ανακατεύει την τράπουλα, χρησιμοποιεί παίκτες σε περισσότερες από μία θέσεις, δείχνοντας εν ολίγοις πως πρόκειται για τεχνικό που αγωνιά, ερευνά και πειραματίζεται. Στο πλαίσιο του προβληματισμού και του πειραματισμού αντλεί συνεχώς συμπεράσματα, τα οποία αποτελούν τη βάση της δουλειάς των επόμενων ημερών στο Κολόσσι.

Ένα είναι το σίγουρο: Για να μπει με ορμή στο πρωτάθλημα και, κυρίως, να δείξει με το «καλημέρα» πως φέτος δεν αστειεύεται, ο Απόλλων χρειάζεται να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα από τη στιγμή που έγιναν πάρα πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Ήρθε όμως η ώρα οι καλοί και… δημοφιλείς παίκτες να πάρουν μπρος ώστε η βελτίωση που θα φέρει την αποτύπωση της φιλοσοφίας του Γερμανού προπονητή να αποτυπωθεί πιο σύντομα στον αγωνιστικό χώρο.

Βλέπετε, τα φιλικά ματς τελειώνουν και το πρωτάθλημα όπου να ‘ναι ξεκινά. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Λεμεσού αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ. Ο Τσόρνιγκερ δεν θα έχει σε άλλο ένα φιλικό στη διάθεσή του τον  Γιοβάνοβιτς αφού ο Σέρβος τερματοφύλακας αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ