aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αγώνας μιας επιλογής

Απόλλων: Αγώνας μιας επιλογής

Σχεδόν με ολόκληρο το ρόστερ του, πάει ο Απόλλων στο «Τάσος Μάρκου» για να αντιμετωπίσει το Παραλίμνι, με τη νίκη να αποτελεί κάτι περισσότερο από μονόδρομο. Ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να υπολογίζει ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είναι ο Χάμπος Κυριάκου. Έμεινε εκτός αποστολής αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι Μπασέλ Ζράντι και Φέλιξ Βα είναι απόλυτα έτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση και επαφίεται στον Κύπριο προπονητή εάν θα τους συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα. Ιατρικά και οι δύο είναι απόλυτα καλά. Από εκεί και πέρα, θα διαπιστωθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, κατά πόσον θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στη Λεμεσό που εν τέλει δεν άρχισε.

Η λογική λέει πως στην άμυνα δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτω από το δοκάρι, οι Χάρης Μαυρίας, Βαλεντάν Ρομπέρζ και Ματιέ Πεϊμπέρνς παίρνουν φανέλα βασικού και πολύ πιθανόν ο Αμίν Χαμάς να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Στο κέντρο θα κινούνται οι Σπόλιαριτς και Κολ. Όσον αφορά στα επιθετικά άκρα, τα πάντα είναι ανοικτά, με τους Βα, Γιόστεν, Ντιγκινί και Νταμπό να συγκεντρώνουν ίσες πιθανότητες.

Στην κορυφή μάλλον θα είναι ο Πίττας, ωστόσο δεν αποκλείεται να προχωρήσει ο Κύπριος κόουτς σε διαφοροποιήσεις θέσεων, σε μία προσπάθεια να κάνει πιο λειτουργική τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για τον αριθμό των Απολλωνιστών που θα είναι στο «Τάσος Μάρκου». Το σίγουρο είναι πως αυτοί που ακολουθούν πιστά την ομάδα θα είναι στην ανατολική κερκίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ