aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αυτό το κάτι παραπάνω που ήθελε!

Απόλλων: Αυτό το κάτι παραπάνω που ήθελε!

Ο Αμρ Ουάρντα άνοιξε τον χορό των προσθηκών, ακολούθησε ο Ετζάζ Χουσαΐν και χθες, επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Γκόντσουεϊ Ντόνιο, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, μπαίνοντας στην εξίσωση του συνόλου. Για τον πρώτο, ασφαλώς, ξέραμε τι πάστα ποδοσφαιριστής είναι και στην καλή του μέρα, τι μπορεί να προσφέρει στον Απόλλωνα.

Για τους άλλους δύο ωστόσο, ελάχιστα γνωρίζουμε. Τα βασικά αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά, λοιπόν, διαφέρουν. Ο Χουσαΐν που έπαιξε με επιτυχία στη Μόλντε, διακρίνεται για τις καλές τροφοδοτήσεις των συμπαικτών του, ειδικά στο τελευταίο σκέλος της εκδήλωσης επιθετικών προσπαθειών. Το κοντέρ του «γράφει» 53 ασίστ, αριθμός που δεικνύει αρκετά για το τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια.

Όσον αφορά στον Ντόνιο που επέλεξε να φέρει το νούμερο 31 στην πλάτη, συστήθηκε στο κυπριακό φίλαθλο κοινό για πρώτη φορά, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γκανέζος, τέως επιθετικός της Νέφτσι, είχε παραβιάσει την εστία του Άρη (3-0), δείχνοντας καλά στοιχεία στο συγκεκριμένο ματς πριν από έξι μήνες.

Μετά από δύο «γεμάτες» σεζόν στη Μακάμπι Χάιφα, ο 28ρονος μετακόμισε στο Μπακού, με το πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να μετρά 5 γκολ και 4 ασίστ σε 21 συμμετοχές. Ο αριστεροπόδαρος Ντόνιο που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μάνστεστερ Σίτι, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης. Διακρίνεται για τη σπιρτάδα στις κινήσεις του, την ίδια ώρα που καταγράφει καλές τοποθετήσεις στο αντίπαλο «κουτί».

Συνοψίζοντας: Οι Χουσαΐν και Ντόνιο, ντύθηκαν στα κυανόλευκα προκειμένου να δώσουν την απαιτούμενη «πνοή» στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης. Τομέας που καταγράφηκαν οι περισσότερες αδυναμίες στην τρέχουσα σεζόν, κάτι που αποτελεί την κύρια αιτία της μέτριας πορείας. Εάν αμφότεροι προσαρμοστούν γρήγορα και δώσουν τις προσδοκώμενες λύσεις, ο Απόλλων όχι μόνο θα γίνει πιο επικίνδυνος και αποτελεσματικός, αλλά θα κυνηγήσει δυναμικά την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ