aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αυτή που καθορίζει την μοίρα της

Απόλλων: Αυτή που καθορίζει την μοίρα της

O Απόλλων δεν κατάφερε να κερδίσει την ΠΑΕΕΚ, αλλά το γεγονός πως κράτησε το αήττητο σερί του στο τέλος απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυσκολέψει όλους τους μεγάλους, «απαλύνει» ως ένα βαθμό το αρχικό μούδιασμα των οπαδών τους αλλά και των παραγόντων για την απώλεια δύο σημαντικών βαθμών.

Μπορεί να χάθηκε η ευκαιρία για να αυξηθεί η διαφορά ανάμεσα στους κυανόλευκους και στις ομάδες που ακλουθούν, αλλά είναι δεδομένο πως και πάλι η ομάδα του Τσόρνιγκερ είναι αυτή που καθορίζει την μοίρα της. Από την στιγμή που και ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε πως η ομάδα του ήταν τυχερή καταφέρνοντας να έχει βαθμολογικό κέρδος, τα λέει όλα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα βλέπει την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια να μην είναι τόσο φρέσκια και η βασική αιτία είναι πως υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, που δεν του επιτρέπουν να αλλάξει πράγματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για παράδειγμα ενόψει της αναμέτρησης με την προσφυγική ομάδα, πέραν από τα γνωστά προβλήματα πρόεκυψε και θέμα στην τελευταία προπόνηση με τον Ψύχα, ενώ λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση προστέθηκε άλλο ένα με τον Ίλιεφ, κάτι που ανάγκασε τον Γερμανό τεχνικό να διαφοροποιήσει το πλάνα του.

Οι παίκτες του Απόλλωνα μετά τη χθεσινή προπόνηση πήραν ρεπό μέχρι και την Κυριακή, για να ξεκουραστεί και το σώμα και το μυαλό τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα ματς που θα ακολουθήσουν. Η επόμενη αναμέτρηση, τελευταία του πρώτου γύρου, για τη λεμεσιανή ομάδα είναι το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. Θα υποδεχθεί στο Τσίρειο την Ανόρθωση, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ