aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αφήνει πίσω την Ομόνοια, έχει πιο δύσκολο ματς μπροστά του

Απόλλων: Αφήνει πίσω την Ομόνοια, έχει πιο δύσκολο ματς μπροστά του

Το βράδυ της Κυριακής πανηγύρισαν με την ψυχή τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο Τσίρειο (2-0). Όσο χάρηκαν οι παίκτες του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, όμως, χάρηκαν! Διότι μπροστά τους ξεπροβάλλει πιο δύσκολο παιχνίδι, στο «Στέλιος Κυριακίδης» με την Πάφος FC.

Όχι δεν είναι υποτιμητικό για τους πράσινους, απλώς τη δεδομένη στιγμή – αναμφίβολα – οι γαλάζιοι του Ντάρκο Μίλανιτς βρίσκονται σε πολύ πιο καλή κατάσταση από αυτούς. Οι επόμενοι αντίπαλοι των κυανολεύκων είναι αήττητοι για εφτά συνεχόμενα ματς, με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, ενώ αγνοούν την ήττα στην έδρα τους από την αρχή της σεζόν μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Αν προστεθεί ότι ο Απόλλων δεν πέρασε από την Πάφο στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις του, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, δένει το γλυκό και το νόημα κατανοητό: Η αποστολή του ερχόμενου Σαββάτου εμπεριέχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Θέλοντας λοιπόν να επιστρέψει στην κορυφή, με ενδεχόμενες απώλειες των Άρη (ΑΠΟΕΛ, ΓΣΠ) και ΑΕΚ (Ανόρθωση, «ΑΕΚ Αρένα»), θα πρέπει να «ματώσει» για να σπάσει το σερί και το εντός έδρας αήττητο της αντιπάλου του, επιστρέφοντας στη Λεμεσό με το τρίποντο. Ο Τσόρνιγκερ το ξέρει καλύτερα από τον καθένα, το ίδιο οι ποδοσφαιριστές του και γενικά όλοι στις τάξεις των κυανολεύκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ