aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: 4+1 φαβορί για επιστροφή στο αρχικό σχήμα

Απόλλων: 4+1 φαβορί για επιστροφή στο αρχικό σχήμα

Ο Νταβίδ Καταλά, αξιολόγησε και στη χθεσινή τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα την ετοιμότητα των παικτών του, ενόψει της αποψινής (19:00) αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, για την 7η αγωνιστική. Εννοείται πως ενημερώθηκε από το ιατρικό τιμ για την κατάσταση των Φέλιξ Βα και Ματιέ Πεϊμπέρν, ξεκαθαρίζοντας οριστικά στο κεφάλι του για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα.

Το πιο πιθανόν είναι πως ο Ισπανός, θα προχωρήσει εκ νέου σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, προσδοκώντας ότι το σύνολο θα μπει τον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου με ορμή, επιβάλλοντας τους δικούς του «κανόνες». Οι Χάρης Μαυρίας, Ισρα Κολ, Ιωάννης Πίττας και Εζεκιέλ Χέντι συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες ώστε να επιστρέψουν στις βασικές επιλογές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Άλκμααρ. Ενδεχομένως, σε αυτούς να προστεθεί ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιστροφές δημιουργούν ευχάριστο πονοκέφαλο στον κόουτς των περσινών πρωταθλητών αφού οι επιλογές αυξάνονται και έχει αυτομάτως τη δυνατότητα να μοιράσει, όπως κρίνει καλύτερα, την τράπουλα. Σε αυτό το σκέλος, ασφαλώς, παίζουν ρόλο κι οι αγώνες που έπονται. Την Παρασκευή περιμένει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός (21/10) και ακολούθως η Ντνίπρο (27/10).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ