aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Απόλλων: 3, 2, 1 και τέλος η αγγαρεία για φέτος

TOY ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μια ακόμη ήττα… διαδικαστικού χαρακτήρα, ήταν αυτή που δέχθηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ο Απόλλωνας, για τον οποίο έχουν απομείνει δύο παιχνίδια, μέχρι να τελειώσει η χειρότερη (εδώ και πάρα πολλά χρόνια) αγωνιστική περίοδος…

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχασαν εντός έδρας από την ΕΘΑ με σκορ 83-96, σε ένα παιχνίδι όπου το στοιχείο που ξεχώρισε για τους ίδιους, ήταν οι 29 πόντοι που σκόραρε ο Άρης Κορωνίδης. Βέβαια, αν ο διεθνής γκαρντ έβαζε τόσους πόντους σε κάποια άλλα παιχνίδια, τότε που η ομάδα είχε και τους ξένους στη σύνθεση της, σήμερα θα μιλούσαμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα για τον Απόλλωνα.

Θα γινόταν λόγος για έναν Απόλλωνα που ετοιμάζεται για τα πλέι-οφ, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, ή και για τα δυο μαζί! Η χρονιά τελειώνει με τον πιο άδοξο τρόπο λοιπόν για τον Απόλλωνα, τη στιγμή που μέχρι να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη, θα μεσολαβήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το αναφέρουμε λοιπόν για μιαν ακόμη φορά. Υπάρχει αρκετός χρόνος, ούτως ώστε να γίνουν οι σωστές κινήσεις, να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να μην ξαναπεράσει ο Απόλλωνας μιαν τέτοια χρονιά σαν αυτή που τελειώνει… Μετά από όλα αυτά, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κανείς που να… παρεξηγήσει τον τίτλο του κειμένου. 3, 2, 1 και τέλος (για φέτος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ