aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑποκόπηκαν οι σχέσεις με Ρομπέρζ προ πολλού, περιμένει η Ομόνοια

Αποκόπηκαν οι σχέσεις με Ρομπέρζ προ πολλού, περιμένει η Ομόνοια

Πέραν από την απόκτηση σέντερ φορ, ο Απόλλων ψάχνει και για σέντερ μπακ. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση «επαναπροσέγγισης» του θέματος Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος είναι παρελθόν και όπως διαρρέει, οι σχέσεις του με την τεχνική ηγεσία είχαν αποκοπεί πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Συνέβησαν πολλά, το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλά με τίποτε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποχωρήσει και επίσημα ο Ρομπέρζ, με τους κυανόλευκους να είναι στο ψάξιμο της κατάλληλης προσθήκης.

Οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με κάποια άλλη ομάδα. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η Ομόνοια παρακολουθεί και… περιμένει την κατάλληλη στιγμή να βολιδοσκοπήσει τον Γάλλο αμυντικό καθώς παραμένει στην λίστα με τους εκλεκτούς του Νεόφυτου Λάρκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ