aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκάλυψη για πρόταση στον Στάνγκε από κυπριακή ομάδα

Αποκάλυψη για πρόταση στον Στάνγκε από κυπριακή ομάδα

Στην αποκάλυψη ότι πρόσφατα ο Μπερντ Στάνγκε δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Κύπρου -χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει από ποια- για να επιστρέψει και πάλι σε καθήκοντα προπονητή παρά το γεγονός ότι βαδίζει στα 73 του χρόνια, προχώρησε η «sportbuzzer.de» στην οποία παραχώρησε συνέντευξη. Μπορεί η αποκάλυψη να έρχεται από τη γερμανική ιστοσελίδα και όχι από τα επίσημα χείλη του Γερμανού, όμως θεωρείται δεδομένο ότι η πληροφορία πηγάζει από τον ίδιο.

Ο πρώην κόουτς του Απόλλωνα, με τον οποίο οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού κατέκτησαν αήττητοι τη σεζόν 2005-06 το τρίτο και τελευταίο χρονικό πρωτάθλημα στην ιστορία τους, έχει σταματήσει την προπονητική κι αυτή τη στιγμή δίνει διαλέξεις σχετικά με το ποδόσφαιρο και την τακτική σε πολλές χώρες, πιο πολύ σε Λευκορωσία και Αζερμπαϊτζάν. Ο Στάνγκε, στις δηλώσεις του στην «sportbuzzer.de», μίλησε κυρίως στο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέροντας πως «ελπίζω ότι ο κόσμος να βλέπει αυτή την κατάσταση ως ένα καμπανάκι αφύπνισης και ότι η κρίση θα κάνει τον κόσμο πιο αλληλέγγυο».

Αξίζει πάντως ν’ αναφέρουμε ότι ο Μπερντ Στάνγκε δεν έπαψε ποτέ να παρακολουθεί το κυπριακό πρωτάθλημα και από έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμά του από την Κύπρο. Το εκμυστηρεύτηκε με συνέντευξή του στο «Goal» τον Οκτώβριο του 2018 (διαβάστε την ΕΔΩ), ενώ θυμίζουμε ότι το 2016 ήρθε στη χώρα μας και στη Λεμεσό για να γιορτάσει με παίκτες και παράγοντες του Απόλλωνα τη δεκαετή επέτειο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ