aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλύψεις Κονναφή για Μάγκλιτσα!

Αποκαλύψεις Κονναφή για Μάγκλιτσα!

Το σκηνικό αναφορικά με τον Άντον Μάγκλιτσα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Απόλλωνα ξεκαθάρισε ο Πέτρος Κονναφής. Στο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση των γαλάζιων στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Λιθουανία, ερωτήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης. Ο διοικητικός ηγέτης της λεμεσιανής ομάδας παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Απόλλωνας: Ο λόγος που ο Γιαννιώτας έφυγε από την Λιθουανία

Ο Πέτρος Κονναφής εξήγησε πως ο Μάγκλιτσα κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Κίνας, καθώς ήταν απλήρωτος για τρεις μήνες. Η ΦΙΦΑ έδωσε διορία 15 ημερών στην Κινέζικη ομάδα, η οποία ισχυρίζεται ότι πλήρωσε τον Κροάτη επιθετικό την τελευταία ημέρα της διορίας, όμως το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει στις δικαστικές αίθουσες και θα χρειαστεί περίοδος 4-6 εβδομάδων.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη τοποθέτηση για Ενσούε: «Δεν πρόκειται…»

Παράλληλα, ο Πέτρος Κονναφής παραδέχθηκε πως ο Απόλλωνας έκανε κίνηση για επανένταξη του Μάγκλιτσα στην ομάδα, όμως αυτή την στιγμή κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμφέρουσα πρόταση από την Φερεντσβάρος, ενώ κρούση έκανε και η Κλουζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ