aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑποχώρηση «βόμβα» από τον Απόλλωνα

Αποχώρηση «βόμβα» από τον Απόλλωνα

Μέσω ανάρτησης του στα social media ο Λοΐζος Πετούσης (αναπληρωτής πρόεδρος της πετοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα) κοινοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από τα διοικητικά. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος πετόσφαιρας ήτας ένας από τους πρωτεργάτες της δυναστείς που έχτισαν οι κυανόλευκες στο άθλημα. 

Αναλυτικά:

«Ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων στα διοικητικά της πετοσφαιρικής μας ομάδας έφτασε στο τέλος της. Τέσσερα χρόνια γεμάτα με αρκετές συγκινήσεις, με πολλές δυσκολίες, αλλά το επιστέγασμα ήταν οι τίτλοι που κερδίσαμε όλοι μαζί, για το μεγαλείο του Απόλλωνα μας. Δέθηκα πάρα πολύ με τους προπονητές και τις παίκτριες και τους θεωρώ την δεύτερη μου οικογένεια. Τους ευχαριστώ για την συνεργασία και για όλα αυτά που πρόσφεραν στην ομάδα μας.

Προβληματίστηκα αρκετά πριν πάρω αυτή την απόφαση και είναι με βαριά καρδιά που φεύγω από τα διοικητικά της ομάδας μου. Όλοι ξέρετε την αγάπη μου για τον σύλλογο μας και για όλα τα τμήματα του. Όμως, κάποιες συνθήκες πλέον δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Θα παραμείνω πιστός στρατιώτης του Θρύλου και δίπλα στην ομάδα σαν πιστός οπαδός. Όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Απόλλων Θρύλος!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ