aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπό τις μεγαλύτερες μετεγγραφές που έγιναν στην Κύπρο

Από τις μεγαλύτερες μετεγγραφές που έγιναν στην Κύπρο

Aναφορά στον πρών ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Αντόνιο Νούνιες, κάνει η οπαδική ιστοσελίδα apollon1954.com.

Aναλυτικά: Ήταν μία από τις μεγαλύτερες μετεγγραφές που έγιναν στην Κύπρο, γιατί δεν έρχονται συχνά στο νησί μας παίκτες που έχουν κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η Λίβερπουλ.

Ο λόγος βέβαια για τον Ισπανό, Αντόνιο Νούνιες, ο οποίος αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια στην ομάδα μας, πανηγυρίζοντας κύπελλο 2010. Στα 37 χρόνια πλέον (15/01/79), ο Νούνιες εξακολουθεί να παίζει ποδόσφαιρο.

Αγωνίζεται στην Segunda Β (γ’ κατηγορία), φορώντας την φανέλα Ουέλβα. Μάλιστα, την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια (3048 λεπτά), σκοράροντας πέντε γκολ, με αποτέλεσμα να του ανανεωθεί το συμβόλαιο.

Την φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί στα δύο από τα τρία παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του και μάλιστα έχει καταγράψει 90λεπτά.

Γενικά, ο Νούνιες από την μέρα που έφυγε από τον Απόλλωνα (τον Χειμώνα της περιόδου 2011-12), έχει γεμάτες σεζόν αγωνιζόμενος στις Ουέσκα, Λα Κορούνα και Ουέλβα.

Θυμίζουμε ότι ο Νούνιες αγωνίστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 2003-04, έχοντας 11 συμμετοχές και ένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2004 πήρε μετεγγραφή για την Λίβερπουλ, με την Αγγλική ομάδα να ξοδεύει 8 εκατομμύρια λίρες.

Με την Λίβερπουλ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, σε εκείνο τον αξέχαστο τελικό με την Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ