aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑπό πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, μετεγγραφή στον Απόλλωνα!

Από πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, μετεγγραφή στον Απόλλωνα!

Μια σπουδαία μετεγγραφή, τουλάχιστον με βάση το βιογραφικό, ανακοίνωσε ο Απόλλων. Η ομάδα της Λεμεσού συμφώνησε με τον Αμερικανό σέντερ, Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ αγωνίστηκε και στο NBA με τις φανέλες των Tορόντο Ράπτορς και Χιούστον Ρόκετς.

Tη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, ενώ πέρυσι ξεκίνησε στη Νότια Κορέα και την Γεονγιού, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Μιτελντόιτσερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H Απόλλων καλαθόσφαιρα Λτδ, ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή, παγκόσμιου φήμης παίκτη Joey Dorsey για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όλοι οι μπασκετόφιλοι θα γνωρίζουν τον μεγάλο καλαθοσφαιριστή τόσο από την θητεία του στους Toronto Raptors και Houston Rockets όσο και στην Μπαρτσελόνα και στον τροπαιούχο Ολυμπιακό με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ο αθλητής εννοείτε ότι έρχεται να ενισχύσει δυναμικά την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και κυπελλo και κατ επεκτάση να ενδυναμώσει την επίτευξη των φετινών στόχων της ομαδας που δεν ειναι άλλοι από το να πρωταγωνιστεί.
Του ευχόμαστε καλή τύχη, υγεία και δύναμη! Καλώς ήλθες, Joey, στην οικογένειά μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ