aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥAπίστευτη προσφορά (Απόλλων)

Aπίστευτη προσφορά (Απόλλων)

«Τρέξτε να προλάβετε» αναφέρει η διοίκηση του Απόλλωνα στον κόσμο της ομάδας. Η προσφορά που έχει κάνει για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας είναι ιδιαίτερα δελεαστική, αφού μέχρι το Σάββατο 17 Ιουνίου θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε προνομιακές τιμές.

Για παράδειγμα, αν αποκτήσει κάποιος το εισιτήριο διαρκείας τύπου Blue (από την αρχική τιμή που είναι στα 210 ευρώ) θα είναι στην τιμή των 190 ευρώ, ενώ εάν προχωρήσει στην ανανέωσή του θα είναι στα 170 ευρώ.

Από θέμα εισιτηρίων, ωστόσο που το σύνολο τους αντιστοιχεί στα 280 ευρώ (18 παιχνίδια πρωταθλήματος -15 ευρώ η πρώτη φάση και 17 η Β’) θα… γλιτώσουν ένα ποσό των 90 και 110€ αντίστοιχα ενώ θα έχουν εξασφαλίσει και εισιτήριο για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης είχε απυθύνει κάλεσμα στον κόσμο και τόνισε πως πρέπει να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια. Με τέτοια προσφορά, άδικο έχει;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ