aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπέρριψε το αίτημα Σαλαμίνας και Εθνικού η ΚΟΠ, κανονικά οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής

Απέρριψε το αίτημα Σαλαμίνας και Εθνικού η ΚΟΠ, κανονικά οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής

Mε ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει ότι δεν έγιναν αποδεκτά τα αιτήματα της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας για αναβολή των αγώνων τους για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Έτσι, οι αγώνες Απόλλων – Εθνικός (3/10, 18:30) και Πάφος – Νέα Σαλαμίνα (3/10, 20:30) θα διεξαχθούν κανονικά. Εθνικός και Νέα Σαλαμίνα θέλοντας και μη θα παραταχθούν με ενδεκάδα ανάγκης από την ομάδα Νέων, αφού διψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών είναι σε καραντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε σημερινή της συνεδρία, μελέτησε τα αιτήματα της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας για αναβολή των επόμενων αγώνων τους στο Πρωτάθλημα Cyta λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊου στις ομάδες τους.

Η εξέταση των αιτημάτων έγινε σε συνάρτηση με τις διατάξεις του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτά τα αιτήματα των δύο ομάδων και έτσι, όλοι οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta, θα διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ